روش های طبیعی و غیر سمی دفع آفات کدو
دفع و از بین بردن آفات کدو از مزارع می تواند فرایند دشواری باشد. به ویژه پس از اینکه تخم های آفت های کدو شروع به شکستن می کنند و تعداد آنها به صورت چشم گیری در مزرعه افزایش می یابد. در نتیجه لازم است شیوع آنها در مزارع را به موقع تشخیص داد تا بتوان اقدامات مفیدتری در برابر آنها انجام داد. اما اگر در حال حاضر با مشکلات بروز این آفات مواجه هستید، روش های طبیعی و غیر سمی موثری وجود دارند که می توانید با استفاده از آن ها جمعیت آفات کدو را کنترل کنید. و از بروز آسیب های بروز آن ها در مزرعه یا باغچه های خود جلوگیری کنید.
استفاده از سرپوش ها و کاورهایی بر روی محصولات به منظور دفع آفات کدو
این پوشش ها می توانند از پرواز و نشتن آفات کدو بر روی محصولات شما جلوگیری کنند. اگر بتوانیم از این طریق از پرواز آفات کدو بر روی محصولات جلوگیری کنیم، از تخم گذاری آن ها بر روی محصولات و گیاهان نیز جلوگیری خواهیم کرد. از این طریق می توان از چرخه بروز این آفات نیز جلوگیری به عمل آورد. توجه داشته باشید تا زمانی که محصولات شما به اندازه کافی بزرگ شوند و به حالت رسیدگی برسند از پوشش ها و کاور ها استفاده کنید.
توجه: اگر در پاییز سال گذشته این آفات در مزرعه شما وجود داشته اند و اقداماتی برای برطرف کردن آن ها انجام نداده اید، به احتمال زیاد آفات کدو در سال جدید نیز در مزرعه شما بروز خواهند کرد.
چیدن گیاهان آلوده به آفت کدو بعد از برداشت
بر روی گیاهانی که امسال تحت تاثیر آفات کدو قرار گرفته اند، تخم های آفت کدو وجود دارند. این تخم ها می توانند در طول فصل زمستان دوام آورند. در فصل زمستان سکشته شوند و در نتیجه مشکلات عمده ای را برای محصولات شما در سال جدید نیز ایجاد کنند. بنابراین پس از برداشت محصولات تمامی گیاهان آلوده به آفت کدو را هرس کنید. سپس آن ها را به منظور جلوگیری از پخش آفات کدو بسوزانید.
استفاده از فرایند چرخش زمین زیر کشت
چرخش زمین زیر کشت از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار می باشد؛ زیرا هم از تخلیه مواد مغذی موجود در خاک از این طریق جلوگیری می شود و هم بروز آفات در سال جدید جلوگیری می شود. بنابراین نیاز است که هر ساله فرایند چرخش زمین زیر کشت مزرعه خود را انجام دهید.
بازرسی و برسی گیاهان، حذف تخم ها و آفت ها به صورت روزانه
معمولا تخمهای آفت کدو را در صورت وجود در مزرعه بر سطح زیرین برگهای گیاهان یافت میکنید. به این منظور می توانید یک ظرف حاوی آب و صابون را فراهم کنید. تمامی تخم های جمع آوری شده در ظرف حاوی آب و صابون قرار دهید. زمانی که تخمها را مخلوط آب و صابون قرار میدهید، از بین خواهند رفت و دیگر مشکلی بوجود نخواهند آورد.
مالچ پاشی برای مقابله با آفات کدو
مالچ پاشی می تواند مانع موثری در بروز آفت کدو در مزارع باشد. همچنین مالچ پاشی می تواند موجب کنترل و جلوگیری از رشد علف های هرز و حفظ رطوبت خاک شود. آفات کدو نیز مالچ های پاشیده شده بر روی سطح خاک را به عنوان یک مکان خنک برای پنهان شدن می یابند و یه این ترتیب از بین می روند.
نکته: توجه داشته باشید که نباید اطراف ساقهها و ریشههای گیاه را مالچ پاشی کنید زیرا به گیاه آسیب وارد میشود.
کاشت گونه هایی از گل ها و گیاهان مقاوم به آفت
کاشت گلها و گیاهان مقاوم به آفت کدو در کنار سایر محصولات، میتواند ایده خوبی برای جلوگیری از نفوذ آفات به مزارع شود. مثالی از انواع این گیاهان شامل: گل نسترن، شبدر، گل همیشه بهار میباشند.
تهیه اسپری طبیعی و خانگی دفع آفات کدو
برای تهیه این آفت کش ارگانیک می توانید به راحتی از دستورالعمل زیر استفاده کنید:
- 250 میلی لیتر آب( 8 اونس)
- 2 قاشق غذاخوری صابون مایع
- سپس مخلوط تهیه شده را در داخل یک بطری اسپری بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. این مخلوط برای گیاهان ضرری ندارد بنابراین می توانید در مواقع نیاز به راحتی از آن استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید